Zoeken naar je mag

Uw zoekactie voor je mag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Didier 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Facesitting - facefuck
Op zoek naar een vrouw die op mijn gezicht wil rijden en bij wie ik haar mondje mag neuken. Iemand zin in dit fantasietje?  
Sterreke 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag 13 mei in Gent...wie heeft zin in iets leuk ? Sex mag ook :-)
Laat mij me even voorstellen, ik ben een normale man, 48, halflang grijs/blond/bruin haar, blauwgrijze ogen, 1m81 en 88kg. Ik ben gebonden en op zoek naar een fijne discrete vriendin. Ik ben eerder een gever dan een nemer en ik heb veel fantasie! Ik vind het hebben van een "klik" en kunnen plagen en spelen wel heel belangrijk. Ik geniet graag van samen lang strelen en kussen. Als je niet meer wil dan wandelen, sporten of strelen en kussen is dat dan ook prima voor mij. Ik kan me redelijk makkelijk overdag vrijmaken, wel niet op woensdag... vandaag 13 mei dan ben ik de namiddag in Gent. Een kort heet afspraakje is natuurlijk ook wel eens leuk. Ik kijk uit naar een berichtje van jou, Lieve groetjes.  
Tony 55 jaar Limburg - Eksel
Zoek een lieve rijpere dame tussen 50j en 75j
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 50j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
gisteren
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
gisteren
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Zuiderse ontmoeting
Zon, warmte, goesting, pure lust, … Spreekt het jou aan om elkaar naar zinderende hoogtepunten te brengen? Ik ben 31 jaar, slank gebouwd, verzorgd, niet-roker, sportief, open minded, respectvol, geduldig, vriendelijk, groter geschapen en een doener! Tijdens onze afspraak zet ik jouw genot voorop. Jou zien, voelen en horen genieten vind ik enorm geil en dat is ook mijn doel! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en passievol daten. Ik voel me bijzonder aangetrokken naar een naturel vrouw met roots buiten België. Ik hoop via deze weg zo iemand tegen te komen. leeftijd en gewicht is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt (dit mag onherkenbaar)  
gisteren
Johan 54 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Op zoek naar...
Hallo dames, Ik ben een lieve single man van 54/170/100 een maatje meer. Nu de kinderen op eigen benen staan sta ik open voor een leuke relatie. Eerlijk, discreet, respectvol, hygiënisch,... Op zoek naar één leuke vrouw om samen te genieten van de mooie dingen van het leven zoals een goede babbel, etentje, iets gaan drinken, reizen, en ja ook elkaar verwennen :) Ik sta open voor lat relatie, fwb, ons. Bij interesse mag je me altijd een mailtje sturen en dan zien we wel of het klikt. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Grtjs  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman(24) zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Jongeman(24) zoekt fijne fwb
gisteren
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Avontuurlijke vrouw gezocht
Hoi, ik ben op zoek naar een avontuurlijke vrouw. Ik ben tot nu toe redelijk braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar sinds enkele maanden ben ik weer single en heb ik een knop omgedraaid en wil ik wat dingen ontdekken. Gezien mijn eerder saaie seksleven voordien zoek ik een vrouw om even een tweetal uurtjes te genieten van en met elkaar. ik wil wel eens wat nieuwe standjes leren, terug echte passie voelen voor een vrouw, ... Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag van je en mag je ook altijd (graag) een foto meesturen  
gisteren
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor de vriendin
Goede middag dames. Onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze een pijpbeurt geeft. Dit filmpje is niet met mij en de datum geeft aan dat dit tijdens onze relatie gebeurd moet zijn. Nu wil ik haar "verassen" met een filmpje van mezelf dat een andere vrouw oraal verwend. Wat in dus zou willen vragen is of er een vrouw is dat het eventueel ziet zitten mij te filmen terwijl ik u oraal verwen. Dit is ook geheel anoniem gezien het van u perspectief is en je er zelf niet op hoeft te komen en in ga het ook niet online plaatsen. Moest u dit filmpje zelf willen ben ik wel bereid het te delen met u. Verdere details kunnen we eventueel over mail bespreken en ik wil u alvast bedanken voor het lezen. Hopelijk mag ik van u horen en ik wens u nog een fijne dag verder.  
lekker speeltje 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
lekker speeltje samen eens uittesten? :)
Bij deze ben ik op zoek naar een leuke meid/dame om samen wat leuke, gezellige en geile momenten te beleven leeftijd onbelangrijk,een goede klik wel belangrijk:) Ik ben niet zo zeer op zoek naar even een snelle wip en weer meteen weg... Elkaar plagen,strelen,masseren, kussen,..en dit laten omgaan in een lekker lang en geil voorspel wat alles wat erna nog komt alleen maar ten goede zal komen :) en dat wat daarna allemaal komt zien we dan samen wel :) niets moet en alles mag, en niets is leuker om elkaar lekker te verwennen En hoe heter hoe beter :) een leuke plek hiervoor vind ik wel een gezellig hotelletje of sauna even nog wat over mezelf:) single, slank, donkerblond kort haar, grijs/blauwe ogen,33 jaar, 1,80m , kan me makkelijk verplaatsen , en de rest mag je lekker zelf ontdekken :) Onlangs een nieuw speeltje gekregen en ben er wel heel benieuwd naar om het eens samen met een leuke vrouw uit te proberen als je van wat groters houd:) of ben je benieuwd wat daar onder zit? :) kuss xx  

lekker speeltje samen eens uittesten? :)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10